Előfizetői tartalom

Huawei készüléked van? Mutatjuk, hogy érint a mostani botrány

Portfolio
A hétvégén jelent meg a hír arról, hogy a Reuters értesülései szerint a Google felfüggeszti több üzleti kapcsolatát a Huawei-jel. A hírre most reagált a kínai cég, ami alapján valamivel tisztábban látunk a már piacon lévő és kiskereskedelmi forgalomban kapható készülékekkel kapcsolatban, a közlemény azonban nem tér ki a jövőben piacra kerülő eszközökről.

A Huawei mai közleménye alapján a vállalat továbbra is biztosítja a biztonsági frissítéseket és az értékesítés utáni szolgáltatásokat minden már értékesített vagy kereskedelmi forgalomban kapható Huawei, illetve Honor okostelefonon és tableten.A Huawei Technologies összes eddig megjelent, felhasználók által már megvásárolt, valamint kereskedelmi forgalomban elérhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés