Előfizetői tartalom

Tömegével küldik vissza a vásárlók az online rendelt termékeket - Az győz, aki előbb ér oda

Portfolio
A logisztikai piac egyik legdinamikusabban fejlődő üzletága a kiscsomag-szállítás és ezzel együtt az e-kereskedelem előretörése. Magyarországon tavaly az online kiskereskedelmi forgalom mintegy 425 milliárd forintot tett ki, az online megrendelések száma pedig elérte a 38 millió darabot - hangzott el a Portfolio Smart Logistics konferenciájának délutáni szekciójában. A panelbeszélgetésben szó volt arról, milyen kihívások elé állítja a csomagszállítókat és online kereskedési platformokat az online vásárlás előretörése, valamint arról is, mennyire szeretik megversenyeztetni a kiszállítókat a vásárlók.

Szakács Norbert, az eMAG warehouse managere az online vásárlás előretöréséről és annak fontosabb trendjeiről beszélt: Az online kiskereskedelmi forgalom mintegy 425 milliárd forintot tett ki tavaly Magyarországon, az online megrendelések száma elérte a 38 millió darabot. A piaci számokból kiderül az is, hogy mintegy 3,2 millió aktív online vásárló volt tavaly itthon, akikre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés