Előfizetői tartalom

Legjobb dolgozóikat veszítik el a vállalatok - Nem találnak fogást a Z generáción

Portfolio
A jelenlegi munkaerőhiányos környezetben nagy problémát jelent a vállalatok számára a magas fluktuáció, a tehetséges, Z generációs "digitális tehetségek" megtalálása, megtartásuk pedig még nehezebb. Nincs egyetértés azonban a HR vezetők körében arról, hogy hogyan lehetne őket megtartani - derült ki a tegnapi Portfolio HR Revolution 2019 konferencián.

A digitális talent sokkal inkább mobil, mint az átlagos munkaerő, ezért megtartásához is más eszközök szükségesek, hiszen ők nyitottabbak arra, hogy akár az országot is elhagyják - mondta el a Portfolio HR Revolution 2019 c. konferencián Pálinkás Mária, a Boston Consulting Group project leadere. Ezekre a tehetségekre pedig egyre nagyobb szükség van. Partos Bence, a Mindset Pszichológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés