Előfizetői tartalom

Rekord számú autót adhat el a Tesla - Gyanúsan jókor jött Musk levele

Portfolio
Rekord számú autót értékesíthet az idei második negyedévben a Tesla, megdöntve a tavalyi év utolsó harmadában felállított 90 700 darabos jelenlegi rekordot - legalább is Elon Musk vezérigazgató egy elvileg belső, ám kiszivárgott és nagy nyilvánosságot kapott emailje szerint. A levél nem sokkal a gyenge első negyedéves értékesítési számok megjelenését követően került nyilvánosságra, felkeltve a gyanút, hogy Musk esetleg ismét a jól bevált kommunikációs fegyverrel igyekezett pozitív irányban befolyásolni a piacot. A hír megjelenését követően jelentősen emelkedett napon belül a Tesla-részvény árfolyama.

Értékesítési rekordot érhet el a második negyedévben a Tesla - írja Elon Musk kiszivárgott emailjére hivatkozva a Reuters. Musk mailje szerint - amely a közösségi médiában is megjelent és amelyet egy, az ügyhöz közel álló forrás is hitelesített a Reutersnek - a társaság ezen a héten napi átlag 900 darabot gyártott a Model 3-ból, amivel megközelítette a 7000 darabos heti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés