Előfizetői tartalom

Egészen elképesztő újításokat mutattak be a magyar fintech-startupok

Portfolio
Esőbiztosítás, ami automatikusan fizet, egy app, amiben visszajezést adhatsz a főnökeidnek a vállalat fontosabb kérdéseiről, egy sárgacsekk-gyilkos fizetési rendszer vagy egy olyan blockchain-alapú "feketedoboz," amely dollár milliókat spórolhat a cégeknek - ilyen megoldásokat mutattak be ma a Portfolio Financial IT & Disruptive Technologies Konferenciáján magyar fintech-startupok vezetői.

Vajda András, az Iconicchain alapító-vezérigazgatója elárulta, hogy a szabályozói megfelelés a GDP 10-12%-át viszi el minden évben, csak az Egyesült Államokban évente Kanada GDP-jének megfelelő összeget költenek el szabályozói megfelelésre. Egyre több a szabályozás, lokálisan és nemzetközileg is, ez sokszor a minőség rovására megy. Az Iconicchain két megoldással foglalkozik:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés