Előfizetői tartalom

A régióban terjeszkedik tovább a KELER

Portfolio
Folytatódott a növekedés a központi értéktári és klíringszolgáltatásokat nyújtó KELER Csoportnál. A KELER Központi Értéktár Zrt. 2018-ban 5,836 milliárd forintot bevételt ért el, ami 2,9 százalékos növekedést jelent, az adózás előtti eredmény pedig 1,684 milliárd forintra rúgott. A cégcsoport másik tagvállalata, a KELER KSZF Zrt. pedig a bevételeit 13 százalékkal 1,5 milliárd forintra növelte. A KELER Csoport a középtávú stratégiájának megfelelően a jövőben is a hazai piac hatékony kiszolgálása mellett a régiós terjeszkedésre koncentrál - olvasható a társaság közleményében.

Növekedéssel zárta a múlt évet a KELER Csoport. A Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde tulajdonában lévő cégcsoport két tagvállalata közül a magyarországi tőkepiac egyedüli értéktárát működtető KELER Zrt. összes bevétele 2018-ban 5,836 milliárd forintot tett ki, ami célkitűzésnél 2,9 százalékkal magasabb összeget jelent, az egy évvel korábbi összeget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés