Előfizetői tartalom

Az olcsó autó az olcsó autó! - A legnagyobb sokkhatások leküzdésére is felkészült az AutoWallis

Hatalmas változások zajlanak az autóiparban, amelyek még a legnagyobb szereplők piaci pozícióit is megingathatják a következő években. Az AutoWallis menedzsmentje mégis meghirdette a vállalat 2024-ig szóló stratégiáját és a 2029-es jövőképét, mert hisznek abban, hogy az elmúlt 27 évben szerzett tapasztalatuknak köszönhetően bármilyen kihívást képesek leküzdeni. Többek között ezekről, valamint dinamikus növekedésről, akvizíciókról és osztalékfizetésről is beszélgettünk Ormosy Gáborral, az AutoWallis nemrég kinevezett vezérigazgatójával.

Április óta az AutoWallis vezérigazgatója, miért volt szükség a vezércserére? Az AutoWallis egy fordított akvizíció keretében került a Budapesti Értéktőzsdére az Alterát felhasználva, melynek vezetése az átmeneti időszak után leköszönt. Az új korszak irányítására, mely már az AutoWallis égisze alatt valósul meg, engem kért fel a társaság igazgatósága. Nem ismeretlen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés