Világi Oszkár: nem az elektromos autó hozza majd az áttörést
Üzlet

Világi Oszkár: nem az elektromos autó hozza majd az áttörést

Portfolio
Világi Oszkár, a Mol-Csoport igazgtaóságának tagja és a Slovnaft vezérigazgatója szerint pár év, és jelentős változások jönnek majd: ilyen lesz az, hogy az emberek többet fognak fizetni azért, hogy szolgáltatást kapjanak és kevesebbet azért, hogy birtokoljanak. Az InfoRádió Aréna műsorában kitért arra is, hogy nem az elektromos autók hozzák majd az áttörést az autóiparban.
Világi Oszkár szerint nem az elektromos autók hozzák majd az áttörést az autóiparban, hanem a hibrid autók gyártása. A műsorban kitért arra is, hogy új üzemanyag után is kutatnak majd cégek, ami lehet, hogy nem az elektromos áram lesz.

Szerinte problémás az elektromos autók kapcsán az, hogy töltésük hosszadalmas és bonyolult, egy töltéssel pedig nem tudnak túl nagy távolságot megtenni. Emellett az is kérdés szerinte, hogy egy baleset esetén hogyan kell szakszerűen elszállítani egy elektromos autót, mivel annak akkumulátora jelentős környezeti kockázatot jelenthet.

Beszélt a Mol friss tanulmányáról, amelyben arra keresték a választ, hogy milyen 10 év múlva egy átlagos fogyasztó. Ebből kiderül például az, hogy nem lesz fontos számára, hogy az ő tulajdona legyen az autó, sokkal többre értékeli majd a szolgáltatást, amit kap, például egy benzinkúton.Világi Oszkár: nem az elektromos autó hozza majd az áttörést
Már egy hét sincs a Future City konferenciáig, ahol a kiemelt témák között lesz a közlekedés jövője, a hagyományos autózás melletti új alternatívák erősödése. Érdekel, a közlekedés és az elektromos, vagy önvezető autók világa? Akkor jelentkezz még ma!


Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán
Stock exchange
NEW YORK, USA - APRIL 23: Hungarian Foreign Minister Peter Szijjarto speaks during an exclusive interview on April 23, 2019 in New York, United States. (Photo by Atilgan Ozdil/Anadolu Agency/Getty Images)
_M7B1699
E.ON
KPMG
Musk
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Stock exchange