Előfizetői tartalom

Uber: itt a szokásos milliárdos veszteség

Portfolio
Továbbra is milliárd dolláros veszteséget termel az Uber - derül ki a társaság első, tőzsdei vállalatként közzétett gyorsjelentéséből. A vállalat masszívan költekezik, hogy felépítse az élelmiszer-kiszállító és áruszállító üzletágát, így hiába nőtt a bevétel 20 százalékkal az egy évvel korábbi szinthez képest, eredményszinten nincs javulás.

Közzétette tőzsdei cégként első negyedéves gyorsjelentését az Uber tegnap, az amerikai zárás utáni kereskedésben. A vállalat 3,1 milliárd dolláros bevételt ért el a január-márciusi negyedévben, ami kellemes meglepetést okozott, ez volt ugyanis a menedzsment-várakozások felső határa és az elemzői konszenzus is alacsonyabb volt ennél, 3,04 milliárd dollárt vártak a piacok.A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés