Előfizetői tartalom

Itt a magyar alapkezelők új sztárpapírja

Portfolio
Az áprilisban új történelmi csúcsra emelkedő magyar tőzsdén mozgalmasan teltek az elmúlt hetek, a történelmi csúcsáról leforduló BUX májusban nagyot esett, majd a hazai részvényindex ezt követően ismét erősödéssel próbálkozott meg. A Portfolio legfrissebb alapkezelői felméréséből kiderül, hogy a profi befektetők egy része nagyobb esést is elképzelhetőnek tart a magyar tőzsdén a következő 12 hónap folyamán, a hazai alapkezelők a magyar blue chipek közül a Richter részvényeit kedvelték leginkább ebben a hónapban, a midcapek népszerűsége azonban töretlen, a közepes kapitalizácójú cégek részvényei közül ebben a hónapban az Alteo volt a legnépszerűbb a profik körében.

A felmérésben résztvevő alapkezelők: Allianz, CIB Alapkezelő, Dialóg, Diófa, Erste Alapkezelő, Equilor, Generali, Hold Alapkezelő, K&H Alapkezelő, MKB Alapkezelő, OTP Alapkezelő. Mozgalmasan telt a május a magyar tőzsdén, miután a BUX április végén bár új történelmi csúcsára emelkedett, azonban ezt követően negatív korrekció indult és a hazai részvényindex az új...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái