Üzlet

A BÉT Mentoring programja keretében nyert támogatást a Gloster

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde és a Pénzügyminisztérium közös, BÉT Mentoring program a Közép-magyarországi régióban című projekt keretében nyert támogatást a Gloster Infokommunikációs Kft. A vállalat a BÉT Mentor Programja keretében, pozitív elbírálást követően támogatáshoz jut a tőzsdei felkészüléshez kapcsolódó költségek finanszírozásában.
A BÉT Mentor Program révén 40 millió forintnyi, 50 százalékos intenzitású, vissza nem térítendő támogatást kapott a Gloster Infokommunikációs Kft. Ezzel a 2018 decembere óta a BÉT Xtend platformon kibocsátóként szereplő Megakrán Nyrt. után második cégként jutott a BÉT és a Pénzügyminisztérium közös, a kis- és középvállalatok tőzsdei megjelenéséhez szükséges, felkészülést segítő támogatásához. Ugyanakkor a Közép-Magyarországi régióban elsőként indult el a vállalat a tőzsdei felkészülés útján.

A Gloster 2002-es alapítása óta tevékenykedik a hazai közepes és nagyvállalati IT szektorban. A cég jelenlegi szolgáltatási köre az informatikai hálózatokra, adatközpontokra, virtualizációra, informatikai biztonsági, valamint kollaborációs megoldásokra összpontosul.

A vállalat 2018-ban jelentkezett a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsdecsoport által szervezett, nemzetközi szinten is kiemelkedő vállalatvezetési, szervezési és finanszírozási képzésbe, az ELITE Programba, később a tőzsde exkluzív kiadványába, az inspiráló magyar középvállalatokat bemutató BÉT50-be is bekerült. A cég a további növekedést akvizíciókon keresztül, illetve a kkv-szektorra specializált platformra, a BÉT Xtendre való belépése révén tervezi.

Rendkívül hálásak vagyunk azért a bizalomért, amelyet a BÉT a vállalkozásunkba fektetett. A támogatás elnyerése visszaigazolás számunkra, hogy jó úton haladunk a céljaink eléréséhez: ahhoz, hogy valóban tőzsdeérett céggé válhassunk, illetve, hogy az akvizíciós terveink sikeres megvalósulása révén tovább növekedhessünk.

- mondta el Szekeres Viktor, a Gloster tulajdonosa.

A BÉT Mentor Programról A Programot 2017-ben indította el a Budapesti Értéktőzsde. Ennek értelmében a hazai kis- és középvállalatok 2022. év végéig fordulhatnak támogatásért a Budapesti Értéktőzsdéhez az ELITE Program, illetve a tőzsdei megjelenés felkészülési költségeinek teljes vagy részleges támogatása érdekében. A BÉT Mentor Program kifejezetten azon vállalkozásokra fókuszál, amelyek felkészítésüket követően alkalmasak lehetnek a tőzsdei bevezetésre, illetve vonzó befektetési lehetőséget jelenthetnek a hazai intézményi vagy egyéni tőkebefektetők számára.

máv0921
Autóbaleset
online bolt_shutter
orvosi kamara0921
palkovicslászló0921
shutterstock_1100688464_rugalmas
brexit0115
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
online bolt_shutter