Előfizetői tartalom

Hogy fogunk mobilozni idén a Balatonnál? Például a Soundon?

Egészen extrém időszak a nyár a Balatonnál, a szokásosnál jóval többen tartózkodnak ott a nyári hónapokban, ez pedig a mobilforgalomban is meglátszik, nyáron 5-7-szeresére ugrik a mobilozók száma, olyankor az országos mobilforgalom több mint tizedét ez a régió adja. Erre a mobilszolgáltatók is reagálnak, folyamatosan fejlesztik hálózatukat, nyáron pedig ideiglenes állomásokat is telepítenek a Balaton környékére, a Telenornál a fejlesztésekkel a balatoni kapacitás idén közel duplája lehet a tavalyinak, a fejlesztésekre közel félmilliárd forintot költ a szolgáltató. A Telenorral a Balaton déli partján jártunk, hogy megnézzük, mivel készülnek a mobilozók rohamára.

Extrém időszak a nyár a BalatononNincs még egy olyan szezon, mint a nyár, és olyan magyarországi régió, mint a Balaton, amikor és ahol hónapokra az éves átlagot jóval meghaladó lenne a mobilforgalom. A nyári szezonban átlagban 5-7-szeresére, a legnépszerűbb helyeken pedig akár több mint a 10-szeresére növekszik a balatoni régióban mobilozók száma. Ilyenkor a teljes országos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés