Előfizetői tartalom

Hogy fogunk mobilozni idén a Balatonnál? Például a Soundon?

Egészen extrém időszak a nyár a Balatonnál, a szokásosnál jóval többen tartózkodnak ott a nyári hónapokban, ez pedig a mobilforgalomban is meglátszik, nyáron 5-7-szeresére ugrik a mobilozók száma, olyankor az országos mobilforgalom több mint tizedét ez a régió adja. Erre a mobilszolgáltatók is reagálnak, folyamatosan fejlesztik hálózatukat, nyáron pedig ideiglenes állomásokat is telepítenek a Balaton környékére, a Telenornál a fejlesztésekkel a balatoni kapacitás idén közel duplája lehet a tavalyinak, a fejlesztésekre közel félmilliárd forintot költ a szolgáltató. A Telenorral a Balaton déli partján jártunk, hogy megnézzük, mivel készülnek a mobilozók rohamára.
Extrém időszak a nyár a BalatononNincs még egy olyan szezon, mint a nyár, és olyan magyarországi régió, mint a Balaton, amikor és ahol hónapokra az éves átlagot jóval meghaladó lenne a mobilforgalom. A nyári szezonban átlagban 5-7-szeresére, a legnépszerűbb helyeken pedig akár több mint a 10-szeresére növekszik a balatoni régióban mobilozók száma. Ilyenkor a teljes országos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái