Előfizetői tartalom

Mindenki megnyugodhat: marad Magyarországon a Tesco

Portfolio
A Tesco mai, éves közgyűlésén a részvényesek arról faggatták a cég elnökét, hogy 2020-ig továbbra is rendelkezik-e majd operációval Kelet-Európában, azonban John Allan igyekezett megnyugtatni a részvényeseket és a befektetőket, kiemelve, hogy a cég menedzsmentje jelenleg nem tervezi és nem is tárgyalt a kelet-európai kivonulásról.

A Tesco csütörtöki, éves közgyűlésén egy befektető arról kérdezte a társaság menedzsmentjét, hogy a Tesco 2020 decemberéig rendelkezik-e majd operációval Kelet-Európában, a kérdésre a Tesco elnöke, John Allan azt válaszolta, hogy nagyon valószínű, hogy igen. A társaság elnöke szerint a Tesco igazgatótanácsa jelenleg nem vitatott meg és nem is hagyott jóvá olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés