Előfizetői tartalom

Visszatérne a Boeing 737 Max, aggódnak a repülővel utazók

Portfolio
A Global Business Travel Association felmérése szerint az üzleti útra repülő menedzserek több mint 80%-a aggódik, ha arról van szó, hogy a többször is baleset szenvedő Boeing 737 Max típusú repülővel kellene utaznia, az őket foglalkoztató cégek kétharmada pedig úgy gondolja, hogy dolgozóinak inkább módosítaniuk kellene az utazási terveiken, ha ezzel el tudják kerülni a Boeing gépét, még akkor, ha a típus újra engedélyt kapott a felszállásra - írja a Financial Times.

A Boeing 737 Max típus október óta már két repülőszerencsétlenséget is elszenvedett, 346 emberéletet követelve. Azóta több, ehhez hasonló felmérés is készült, amelyekben azt próbálták felmérni, hogyan viszonyulnak az utasok a géptípushoz és hogyan éreznek azzal kapcsolatban, ha ilyen géppel kellene repülniük. Az, hogy most az üzleti utakra repülők körében végeztek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés