Előfizetői tartalom

Tarolt a Díjnet: már 700 ezren fizetik a számláikat a neten

Portfolio
Megnégyszerezte nyereségét tavaly a Díjnet Zrt. A független e-számlakezelési platformot működtető cég 176 millió forint adózott eredményt ért el a 2017-es 45,6 millió forint után. A díjnetes felhasználók száma több mint tíz százalékkal nőtt, és tavaly már 30 szolgáltató háztartáshoz köthető számláit - közüzemi, telekommunikációs, biztosítási - lehetett befizetni a platformon keresztül. A társaság idén további bővülésre számít.

Portfolio Banking Technology 2019 A fizetési piac legnagyobb újdonságairól is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Míg egy évvel korábban 658,4 millió forint bevételt könyvelt el a Díjnet, addig tavaly 844,9 millió forintot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés