Előfizetői tartalom

Útdíjcsalást derített fel a NAV

Portfolio
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Debrecen térségében, a 4-es úton olyan járművet ellenőriztek, amelyen a rendszámot azért helyezték el szabálytalanul, hogy az útdíjfizetési kötelezettséget elkerüljék. Az okozott kár csaknem 90 millió forint - közölte a NAV hajdú-bihari adó- és vámigazgatósága vámszakmai sajtóreferense hétfőn az MTI-vel.

Kiss Nóra közleménye szerint a pénzügyőrök ellenőrzésre állítottak meg egy almát szállító kamiont. Azt észlelték, hogy a jármű első rendszámát a sofőrfülkében, a szélvédő mögött úgy helyezték el, hogy a kamera nem tudta leolvasni. A NAV munkatársai az egységes közútiáruforgalom-ellenőrző rendszer (ekáer) adataiból megállapították, hogy a jármű több esetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés