Előfizetői tartalom

Nagyot emelkedett kedden a Richter

Portfolio
Eséssel indult a keddi kereskedés az európai tőzsdéken, a kontinens részvényindexei azonban felpattantak, miután az EKB-elnök újabb stimulust helyezett kilátásba, Mario Draghi szerint amennyiben az szükséges, mindez kamatcsökkentés vagy az eszközvásárlások formájában is megvalósulhat. A monetáris lazítást meglebegtető EKB-elnöki nyilatkozat után a magyar tőzsde végül előző napi záróértéke közelébe kapaszkodott vissza, a BUX enyhe erősödéssel zárta a napot, míg a blue chipek közül egyedül a Richter tudott emelkedni, a gyógyszergyártó részvényei 4 százalékos erősödéssel zárták a hét második napját.

2019. június 18. 17:23 Nagy emelkedéssel zárta a keddi kereskedést a Richter Mario Draghi, az EKB elnöke további monetáris lazítást helyezett kilátásba, Donald Trump pedig a Twitteren arról írt, hogy a jövő heti oszakai G20-as csúcson tárgyalásokat folytat majd a kínai elnökkkel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái