Előfizetői tartalom

Végigsöpör Magyarországon a Facebook tisztítótüze - Kitálaltak a letiltott felhasználók

Portfolio
Több olvasónk és ismerősünk is jelezte: törölték vagy felfüggesztették a Facebook-fiókját, és most bizonyítania kell személyazonosságát. Cikkünk megjelenése után sorra érkeznek az olvasói levelek a Facebook-fiókok letiltásáról, van aki azt írja, még csak fel sem ajánlották neki az azonosítás lehetőségét, vagyis vélhetően figyelmeztetés nélkül törölték a fiókját. Úgy néz ki, a Facebook fake-fiókok ellen indított, napok óta tartó keresztes hadjáratában "civil" áldozatok is bőven akadnak. Az olvasóktól úgy tudjuk: a letiltott emberek által regisztrált új fiókokat sok esetben azonnal letiltják.

Kapcsolódó cikkünk2019.06.18Magyar felhasználókat tiltott le a Facebook egyik pillanatról a másikraÚgy néz ki, hogy a napokban a Facebook nagyobb volumenű fake-fiók törlési, felfüggesztési hullámot indított Magyarországon, amely a jelek szerint elég sok járulékos veszteséggel járt, mivel lapunkhoz sorra özönlenek a dühös olvasói levelek a letiltásokról. Több olvasónk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái