Előfizetői tartalom

Kulcsszintek alá került az OTP, de a Mol is tartogathat még meglepetéseket

Portfolio
Izgalmas hetet zárt a hazai részvénypiac, az OTP árfolyama kiemelt támaszzóna alá került, míg a Mol is fontos szintek alatt jár. A hazai blue chipek technikai képe alapján az előttünk álló hét is izgalmasnak ígérkezik, összeszedtük, hogy a hazai nagypapírok esetében mire érdemes majd fókuszálni az előttünk álló néhány nap során.

OTPAz OTP árfolyama április közepén új történelmi csúcsra emelkedett, majd ezt követően nagyobb lejtmenet következett, részben a nemzetközi tőkepiaci hangulat romlása miatt, miután a befektetők az USA és Kína kereskedelmi konfliktusa miatt aggódtak. Május végén úgy tűnt, hogy vége az esésnek, és a rali folytatódik, bár az árfolyam felpattant, ezután azonban ismét lefordult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés