Üzlet

Újabb autómegosztóval is kiutazhatsz a budapesti repülőtérre

Portfolio
A DriveNow bejelentette, hogy július 1-jével indítja el szolgáltatását, mellyel ki lehet jutni a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre.
A három budapesti autómegosztó szolgáltató cég közül a Mol Limo és a GreenGo járműveivel is elérhető már a Liszt Ferenc repülőtér, ma a DriveNow is bejelentette, hogy a társaság járműveivel is elérhető lesz a repülőtér.

A DriveNow július 1-jével indítja el szolgáltatását, mellyel ki lehet jutni a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre. Ezzel Budapest csatlakozik másik 12 európai nagyvároshoz - úgy mint Lisszabon, Milánó, London vagy Berlin - ahol a prémium autómegosztó használatával kényelmesen lehet a repteret megközelíteni. A transzferszolgáltatásnak más DriveNow városoktól eltérően, év végéig nincs semmilyen plusz költsége, a bérlési díjon felül.

A DriveNow Vecsésen alakította ki reptéri transzferparkolóját, ahonnan autóik leparkolása után azonnal prémium minibuszokkal szállítják a felhasználókat közvetlenül a Liszt Ferenc Repülőtér indulási szintjére, a két terminál közötti minibusz parkolóba. A visszaúton a reptérre érkezett utasok telefonon hívhatják a kisbuszt a terminálhoz, majd a vecsési DriveNow parkolóból rögtön át is szállhatnak az ott várakozó modellek egyikébe.

Mind a buszok, mind a DriveNow flottában elérhető nagyobb modellek - BMW X1, X2, vagy 2-es Active Tourer - lehetővé teszik, hogy akár családdal, barátokkal, vagy sok csomaggal is kényelmesen elérhető legyen a reptér. A DriveNow a reptéri transzfer indítását követő egy hónapra, július végéig, az új regisztrációk mellé a megszokott 25 helyett 50 bónusz percet kínál.
Koronavírus
Csalódást keltő számok a Rábától
Tesco
Európai Autópiac
Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Wall Street