Előfizetői tartalom

Tengerpartra utaznál a nyáron? - Itt a lista Európa legjobb strandjairól

Portfolio
Nyár, napsütés, kristálytiszta víz, kavicsos vagy éppen homokos part - ki ne vágyna egy gyönyörű tengerparton eltölteni pár napot? Ahhoz, hogy lélegzetállítóan szép helyekre eljussunk, nem is kell messzire menni, mivel Európa bővelkedik a szebbnél szebb partszakaszokban. Lenti cikkünkben ezekből gyűjtöttünk össze párat, hátha ihletet ad néhány utazni vágyónak egy jó úti célhoz.

Szögezzük le azért előre: az általunk összeállított lista abszolút szubjektív, és eláruljuk azt is, teljes mértékben a látványra mentünk. Mert ha már nyaralás és tengerpart, akkor olyan gyönyörű legyen, amit örökre az emlékezetünkbe vésünk. Persze igyekeztünk figyelni arra is, hogy több ország tengerpartjai is szerepeljenek, megnéztünk több utazási oldalt és más...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés