Előfizetői tartalom

Itt a brókercégek friss rangsora: az élre tört az Erste

Portfolio
A nyár közeledtével csökken a forgalom a budapesti tőzsdén, júniusban kétszámjegyű ütemben esett a forgalom a hazai részvénypiacon az előző hónaphoz képest. A forgalom több mint feléért az OTP felelt, a blue chipeken kívül a 4iG piacán bonyolódott jelentősebb forgalom. A brókercégek között a Concorde-Wood-Erste "harcából" idén júniusban az Erste került ki győztesen.

Esett júniusban a BUX index, ami részben a 7 százalékot zuhanó OTP számlájára írható. 1,5 százalékkal került lejjebb a benchmark az elmúlt hónapban, de idén még így is pluszban van a hazai részvényindex. Az OTP mellett a Mol árfolyama szintén esett júniusban, miközben a Richter stagnált, a Magyar Telekom pedig mérsékelten emelkedett.Ami a nemzetközi hangulatot illeti,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés