Üzlet

Itt az online igényelhető babaváró hitel

Portfolio
A Gránit Banknál a babaváró kölcsönkérelmet teljesen online, személyes megjelenés nélkül, az otthoni fotelből is be lehet mától nyújtani, akár mobiltelefonon, akár asztali számítógépen keresztül. A hitel összegét az ügyfél saját maga is kiszámolhatja a bank erre a célra létrehozott honlapján - derül ki a bank közleményéből.
A hitel bírálatához szükséges dokumentumok letölthető formában a honlapon rendelkezésre állnak és azok teljes körű kitöltését követően online benyújthatók a Gránit Bank részére. Egyszer, a hitelszerződés aláírásakor van szükség az ügyfél személyes megjelenésre az ügyfélszolgálaton. A bank az első 3 hónapban átvállalja a központi költségvetésnek a fennálló tartozás után fizetendő 0,5%-os kezességvállalási díjat.

A bank nemrégiben jelentette be, hogy a számlanyitáson, számla- és bankkártya szerződés megkötésén túl, állampapírt is lehet vásárolni videóbankon keresztül. A digitalizáció következő lépéseként, 2019. július elsejétől a babaváró támogatás igénylése is online történhet a pénzintézetnél. Az ügyintézéshez olyan internetes felületet alakítottak ki, amely lehetővé teszi, hogy a támogatást igénylők mindent elintézzenek otthonról.

Itt az online igényelhető babaváró hitel

A babaváró hitel iránt eddig is sokan érdeklődtek a Gránit Banknál, köztük sok, éppen babát váró kismama, ezért olyan digitális megoldást dolgoztunk ki a kölcsönkérelmek befogadására, amely lehetővé teszi, hogy a kérelem benyújtásához szükséges összes tennivaló kényelmesen, otthonról, a fiókba való utazás, sorban állás nélkül elvégezhető legyen. Az első három hónapban a központi költségvetésnek fizetendő 0,5 %-os kezességvállalási díjat is átvállaljuk

- mondta Jendrolovics Péter, a GRÁNIT Bank lakossági üzletágának vezetője.

A babaváró kölcsönkérelem benyújtásához ezen az oldalon rendelkezésre állnak szerkeszthető formában a szükséges dokumentumok, amelyek kitöltésével és a szükséges igazolások beküldésével benyújtható a kölcsönkérelem. Az oldalon található internetes kalkulátorral kiszámolható a kérelem elbírálásához szükséges folyósítható hitelösszeg is. A pároknak csak egyszer, a babaváró kölcsön folyósítását megelőző szerződéskötéshez kell személyesen megjelenni, hogy a jogszabálynak megfelelő igazolásokat eredetiben is bemutassák.


 

TÁMOGATOTT TARTALOM

A cikk megjelenését a Gránit Bank támogatta.

Háromszoros a túljelentkezés az építőipari ingyenmilliókért
Frankfurti tőzsde
cimlap_naperomu1210
iroda_munkavállalók_munkaerő
balance hall irodaház
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Frankfurti tőzsde