Előfizetői tartalom

Itt vannak a magyar tőzsde sztárjai!

Portfolio
Bár a magyar tőzsde az idei első félévben csak sereghajtó volt a világ fontosabb részvénypiacai között, bőven voltak nagy sztorik a BÉT-en, több tőzsdén jegyzett vállalat is alapos átalakuláson megy keresztül, emiatt ugrott meg az árfolyamuk és a forgalmuk. Az idei árfolyamemelkedés alapján az aranyérmet a Kartonpack kapja, a forgalom szempontjából az OTP aranyérme papírforma, a forgalomváltozás kategóriában szintén a masszív spekuláció hajtotta Kartonpack kapja az aranyat.

Annak ellenére, hogy több dolog miatt is aggódhattak idén a befektetők, például a Brexit vagy az amerikai-kínai kereskedelmi háború elmérgesedése miatt, 2019 első fele kifejezetten jó volt a világ tőzsdéin, a fontosabb részvényindexek felfelé meneteltek, a kínai tőzsdék több mint 20, a vezető amerikai részvényindexek pedig kétszámjegyű mértékben emelkedtek idén. A következő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés