Előfizetői tartalom

Okosgyárrá alakítja át tatabányai üzemét a Bridgestone

Portfolio
36 millió eurós beruházással alakítja okosgyárrá nyolc európai üzemét a Bridgestone EMEA, 2023-as határidővel. A projektben a vállalat tatabányai gyára is szerepet játszik majd, ahol a már digitalizált abroncsgyártás mellett a következő időszakban a gyártás teljes folyamata átalakul - írja a Bridgestone sajtóközleményben. Az új technológiáktól a Bridgestone azt várja, hogy azonos dolgozói létszám mellett 10%-kal kisebb energiafelhasználás mellett 2021-re évi 7,2 millió darabra növeli abroncstermelését.

Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019 Az okosgyárak kiemelt téma lesznek a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés A tatabányai Bridgestone abroncsgyártási kapacitásának már több mint 60%-át digitalizált technológia adja. Az EXAMATION a Bridgestone mesterséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés