Előfizetői tartalom

Új leányvállalatot alapít a 4iG (korr.)

Portfolio
Doto Systems Zrt. néven konszolidációs körébe tartozó leányvállalatot alapít a 4iG, a társaság többségi tulajdonosa a 4iG (60 százalék), vezérigazgatója és kisebbségi részvényese (40 százalék) pedig Galambos László Péter lesz, aki a megállapodás részeként tulajdonában lévő Doto programcsomag licence jogait, illetve 37 fős fejlesztő csapatát biztosítja a vállalat indulásához. A Doto Systems Zrt. rendelkezik majd a komplex informatikai rendszer kizárólagos fejlesztési és érékesítési jogaival is.

Új leányvállalatot alapít a 4iGTovább terjeszkedik az informatikai piacon a 4iG, a társaság a Doto System kizárólagos fejlesztésére és értékesítésére alapít vállalatot. Bejegyzését követően a Doto Systems Zrt. rendelkezik majd a komplex informatikai rendszer, a Doto System licence jogaival is. A társaság a programcsomag fejlesztésében résztvevő 37 fős fejlesztői csapattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés