Előfizetői tartalom

Bréking: A 4iG megvásárolja a T-Systemset

Igaznak bizonyultak a pletykák, a 4iG megvásárolja a hazai IT-piac egyik legnagyobb vállalatát, a több szegmensben is piacvezető T-Systemset. A Magyar Telekom leányvállalata a jelenlegi 4iG-hez képest hatalmas, éves szinten több mint 100 milliárd forintos cég, a felvásárlással a 4iG szinte egy lépéssel a hazai informatikai piac meghatározó szereplője lesz.

Mégis megeszi a kishal a nagyhalatJúnius közepén jelentették be, hogy Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója tőzsdén kívüli ügyletekkel irányító befolyást szerzett az informatikai vállalatban. Az új nagytulajdonos már akkor jelezte, az a cél a 4iG-vel, hogy piacvezető nagyvállalatot építsenek belőle. Az elmúlt hónapokban számtalan, több milliárdos megrendelést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés