Üzlet

Egy hét alatt 30 százalékot zuhant a bitcoin

Portfolio
Nagyot esett kedden a bitcoin, miután a tegnapi szenátusi meghallgatáson a politikusok meglehetősen negatívan értékelték a Facebook Libra projektjét. A piaci szereplők egy része attól tarthatott, hogy a közösségi médiacég kriptopénzével szembeni hatósági aggályok végül más kriptodevizák esetében is szigorúbb szabályozást eredményezhetnek. A keddi szenátusi meghallgatás után a bitcoin árfolyama a 10 000 dolláros szint alá esett.
A hétvégi zuhanása után kedden tovább esett a bitoin, miután a piaci szereplők amiatt aggódtak, hogy a hatóságok Facebook Libra projektjével szemben mutatott fenntartásai végül a kriptodeviza-szabályozás szigorításában csúcsosodhatnak ki. Az amerikai szenátus keddi meghallgatásán a politikusok többek között az őrültség jelzővel illették a Facebook tervét, amelynek keretében a közösségi médiacég saját kriptodevizát indítana útjára. A szenátusi meghallgatást követően a nagyot estek a kriptodevizák és a bitcoin árfolyama is a lélektani tízezer dolláros szint alá került.

A múlt héten a Fed elnöke adott hangot a Facebook Libra projektjével kapcsolatos aggodalmainak, Jerome Powell a kongresszusi meghallgatásán arról beszélt, hogy Facebook Libra projektje egyszerűen nem mehet tovább addig, ameddig a súlyos fogyasztóvédelmi, adatvédelmi, pénzhamisítási és pénzügyi stabilitási kérdéseket nem tisztázzák. Donald Trump ezt követően a Twitteren ostorozta a bitcoint és a Facebook kriptopénzét.

A Fed elnöki aggályok és Donald Trump múlt heti Twitter üzenete után a bitcoin hatalmasat esett a hétvégén, a kriptodeviza árfolyama péntektől hétfő reggelig közel 14 százalékot zuhant. A Facebook kriptodevizájával kapcsolatos szenátusi meghallgatás után a bitcoin ismét nagyot esett, az árfolyam több mint 13 százalékos zuhanás után a 10 000 dolláros szint alá került. Az esés ma reggel is folytatódott, a bitcoin árfolyama közel 2 százalékot esett, majd az árfolyam a reggeli esést ledolgozva óvatos emelkedéssel próbálkozott meg, a bitcoin 0,4 százalékkal került ma feljebb.

Egy hét alatt 30 százalékot zuhant a bitcoin
Csanyi Sandor Prima Primissima dijatado
szergej lavrov oroszorszag
Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Elkezdődött a visszaszámlálás, május végén jön a Brain Bar