Előfizetői tartalom

Káprázatos görög sziget, édeni olasz falu - Paradicsomi helyek, ahol neked fizetnek, hogy odaköltözz

Portfolio
Nemrég írtunk arról a paradicsomi görög szigetről, ahol pénzt, szállást és munkahelyet is adnak azoknak a családoknak, akik hajlandóak odaköltözni. De nem Antiküthera az egyetlen ilyen hely a világon, ugyanis számos ország, város és falu létezik még, ahol fizetnek az odaköltözőknek. Lenti cikkünkben ezekből a lehetőségekből gyűjtöttük össze párat.

Antiküthera, GörögországAntiküthera, az Athéntől mindössze 45 percnyi repülőútra lévő kis görög sziget nem mindennapi ajánlattal állt elő a napokban: havi 500 eurót, lakhatást és munkát is kínál azoknak a családoknak, akik hajlandóak gyermekeikkel odaköltözni. Az akció érthető, tekintve, hogy szigeten jelenleg összesen 20 ember él, köztük három gyerek, az itt élők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés