Előfizetői tartalom

A Model 3 teljesen nevetségessé tette Tesla-gyilkosnak kikiáltott riválisát

Portfolio
A Teslának őrült előnye van az elektromos autózásban a riválisaihoz képest, ennek ellenére nem telik el hónap anélkül, hogy egy éppen piacra készül, vagy bemutatott modellre ne mondanák azt, hogy Tesla-gyilkos. Így volt ez a Chevrolet Bolttal is, amelynek értékesítése 2016 végén kezdődött meg az Egyesült Államokban, és amelyet a Tesla Model 3 nagy riválisának szántak.

A tisztán elektromos modell alapára 37 495 dollár volt, amely az USA-ban - elektromos autó vásárlásánál - elérhető 7 500 dolláros adójóváírás után 29 995 dollárra csökkent. A Boltot ráadásul már egy 60 kWh-s akkumulátorral szerelték, amely az EPA-ciklus szerint 231 mérföld - durván 385 kilométer - megtételére képes egyetlen feltöltéssel. Tehát összességében elmondható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés