Előfizetői tartalom

Bajban az Amazon? Állítólag egy egész iparágat tönkretett

Portfolio
Tegnap este óta hivatalos, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálja a technológiai óriások esetleges versenykorlátozó magatartását és a nyilatkozatok alapján az Amazon nem számíthat sok jóra. A pénzügyminiszter szerint ugyanis az internetes kiskereskedelmi óriás tönkretette az amerikai kiskereskedelmi szektort.

Megerősítette tegnap este az amerikai kormányzat, amiről mindenki suttogott hetek óta, hogy vizsgálják az amerikai technológiai óriásokat az esetleges versenykorlátozó magatartásuk miatt, ami akár a vállalatok kényszerített feldarabolásához is vezethet. A korábbi hírek arról szóltak, hogy az Alphabet, az Amazon és az Apple ellen irányulnak a vizsgálatok, ezt hivatalosan soha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés