Előfizetői tartalom

Nem bízik az idei profitcélja elérésében a Bayer

Portfolio
Ma publikálta legfrissebb számait a Bayer, a társaság bár megerősítette az idei évre vonatkozó eredményvárakozásait, azonban a cég jelezte, hogy annak elérése veszélybe kerülhet, amit a Bayer a vetőmag üzletágának kihívásokat jelentő környezetével indokolt elsősorban, a gyorsjelentést nem fogadták jól a befektetők, a Bayer részvényei nagyot estek.

Kedden tette közzé gyorsjelentését a Bayer, a német vegyipari cég bevétele 21,1 százalékkal 11,49 milliárd euróra nőtt a második negyedévben, ami minimálisan alulmúlta a Reuters elemzői konszenzusának előzetes várakozásait, míg az EBITDA 24,7 százalékkal 2,9 milliárd euróra nőtt a második negyedévben. A Bayer tájékoztatása szerint a glifozát tartalmú gyomirtóival...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés