Előfizetői tartalom

Ennyivel hazudnak több fizetést a magyarok egy állásinterjún

Portfolio
Az állást kereső európaiak negyede hazudik az állásinterjún arról, mennyit keres jelenlegi munkahelyén - ez derült ki az Inteliigence Group friss kutatásából. Öt jelentkezőből egy 10%-kal vagy annál is nagyobb mértékben turbózza fel jelenlegi fizetését, és kiderült az is, hogy a férfiak ezt inkább szeretik eljátszani, mint a nők.

Az állásinterjúkban a bérről való tárgyalás az egyik legnehezebb rész, így talán nem olyan meglepő, hogy az európaiak csupán 49%-a mondta azt, hogy szokott egyáltalán tárgyalni a bérről egy állásinterjún. Érdekes az is, hogy ha az európaiak új munkát keresnek, négyből egy jelentkező nem mond igazat a jelenlegi fizetéséről. A fizetésükről hazudók 39%-a felfelé kerekíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés