Előfizetői tartalom

Jelentős növekedés az AutoWallisnál

Portfolio
Első alkalommal teszi közzé a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AutoWallis az összesített értékesítési adatait bemutató AutoWallis Sales Report-ot. Az AutoWallis mindhárom üzletága (Nemzetközi disztribúciós, Belföldi disztribúciós, Autóipari szolgáltatói) növekedést ért el 2019. első félévében, az előző év hasonló időszakával összemérve az összesített értékesítési darabszámokat, szervizórákat, kölcsönzési flottaméretet és bérleti események számát tekintve. Az eredeti közlemény a Budapesti Értéktőzsde honlapján olvasható.

Annak ellenére sikerült a társaságnak növekednie az összes szegmensében, hogy az Európai Unióban a gépjárműértékesítési piac lassulásának jelei tapasztalhatóak. Az AutoWallis által lefedett 14 közép-kelet-európai országban a régió piaci trendjeinek megfelelően üzletáganként eltérő mértékben ugyan, de jelentős mértékben tudott növekedni az idei első félévben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés