Üzlet

Újabb magyar vállalat juthat támogatáshoz a BÉT Mentor Program keretében

Portfolio
A Budapesti Értéktőzsde és a Pénzügyminisztérium közös, a tőzsdei felkészüléshez kapcsolódó költségek finanszírozására szolgáló európai uniós GINOP pályázata révén nyert támogatást a DM-KER. Az építőipari és mezőgazdasági gépekkel foglalkozó vállalat pozitív elbírálást követően jut támogatáshoz a BÉT Mentor Program keretében.
A DM-KER Kft. a Mentor Program európai uniós GINOP forrásból megvalósuló pályázata révén nyert 40 millió forint értékű, 50 százalékos intenzitású, vissza nem térítendő támogatást. Paulovits Márton, a BÉT kibocsátói akvizíciók igazgatóságának vezetője elmondta: "A DM-KER a harmadik olyan vállalat, amely a BÉT és a Pénzügyminisztérium közös, a kis- és középvállalatok tőzsdei megjelenését célzó támogatásához jut. A Mentor Program révén eddig a 2018 decembere óta a BÉT Xtend platformon kereskedő Megakrán Nyrt., valamint a BÉT Xtend piacra lépést tervező Gloster Infokommunikációs Kft. kapta meg a támogatást."

A 2008-ban alapított, száz százalékban magyar tulajdonú DM-KER az ipari- és mezőgazdasági gépek piacán tevékenykedik: a gépeladás mellett magas szintű szervizszolgáltatással, alkatrész-értékesítéssel és bérgépflottával, országos értékesítői hálózattal, négy telephelyről szolgálják ki teljeskörűen a mezőgazdaságban, az építőiparban és az iparban érdekelt ügyfelek igényeit.

A 2010 óta dinamikusan növekvő cég 2018-ban csatlakozott a BÉT és a Londoni Tőzsdecsoport által közösen szervezett vállalatvezetési, szervezési és finanszírozási képzéshez, az ELITE programhoz, később a tőzsde exkluzív kiadványába, az inspiráló magyar középvállalatokat bemutató BÉT50-be is bekerült.

Büszkék vagyunk arra, hogy elnyertük a Budapesti Értéktőzsde bizalmát. Közel egy éve elkezdtünk egy tudatos szervezetfejlesztést, aminek során átlagos középvállalkozásból hatékony és transzparens középvállalattá válunk. A támogatással teljesülhet az a célunk is, hogy rövid időn belül tőzsdei szereplők legyünk, ezáltal pedig további piaci lehetőségek nyíljanak meg előttünk. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az iparágunk legnagyobb szereplője, a mi célunk, hogy piacunkon a legjobbak legyünk, és hisszük, hogy ezt a tőkepiac is értékelni fogja.

- mondta el Bátor Ferenc, a DM-KER társtulajdonosa.

A BÉT Mentor Programról A Programot 2017-ben indította el a Budapesti Értéktőzsde. Ennek értelmében a hazai kis- és középvállalatok 2022. év végéig fordulhatnak támogatásért a Budapesti Értéktőzsdéhez az ELITE Program, illetve a tőzsdei megjelenés felkészülési költségeinek teljes vagy részleges támogatása érdekében. A BÉT Mentor Program kifejezetten azon vállalkozásokra fókuszál, amelyek felkészítésüket követően alkalmasak lehetnek a tőzsdei bevezetésre, illetve vonzó befektetési lehetőséget jelenthetnek a hazai intézményi vagy egyéni tőkebefektetők számára.

BET
öngondi
Airbnb founder/CEO Brian Chesky
elektromosauto0922
spurs190920egy
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
BET
Olvasta már? Áttörte a falat az OTP