Előfizetői tartalom

Szárnyal a bitcoin

Portfolio
A bitcoin januártól júniusig hatalmasat emelkedett, majd az elmúlt hetek bár a hevesebb kilengések és a nagy esések jegyében teltek, a kriptodeviza árfolyama az elmúlt napok folyamán ismét nagyot erősödött. A bitcoin szárnyalása mögött részben a kereskedelmi háborús aggodalmak növekedése állhat, miután a hétfőn a lélektani 7-es szint fölé kerülő jüan/dollár árfolyam és a részvénypiacok esése együttesen vonzóbbá tehették a bitcoint a menedékeszközt kereső befektetők számára.

Mozgalmas hónapokat tudhat maga mögött a bitcoin, a kriptodeviza árfolyama januártól június végéig közel 276 százalékot erősödött. Az emelkedést támogatta a Facebook bejelentése is, miután a közösségi médiacég blockchain technológián alapuló digitális fizetőeszközt kíván létrehozni, Libra néven. A szárnyalást júliusban heves csapkodás követte, miután a hatóságok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés