Előfizetői tartalom

Vajon változik a Telekom osztaléka?

Portfolio
Erős volt a tavalyi második negyedév a Magyar Telekomnál, főleg a Rendszerintegráció/IT területen, részben emiatt csökkenhettek az idei második negyedévben a bevételek. Szerdán jelent a Telekom, úgyhogy akkor már tisztábban láthatunk, kíváncsian várjuk, hogy az első félév számai alapján változtat-e a menedzsment az idei célokon, változik-e az osztalékpálya, és mit mondanak a T-Systems eladásáról.

A konszenzus alapján az elemzők arra számítanak, hogy a Telekom bevételei több mint 3 százalékkal közel 162 milliárd forintra csökkennek, az EBITDA viszont mérsékelten, 50,8 milliárd forintra emelkedhet, így az EBITDA marzs 31,4 százalékra javul. A működési eredmény tavalyhoz képest szintén mérsékelten, 21,5 milliárd forintra emelkedhet, az adózott eredmény pedig 11,5 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés