Üzlet

Bevásárolt a SET Group

Portfolio
BÉT közleményben tájékoztatatták a piaci szereplőket szerződés aláírásáról az Unitool-Plastik Kft. üzletrészeinek megvásárlása tárgyában. A SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság kizárólagos tulajdonában lévő SET Goodwill and Enterprise Management Kft. adásvételi szerződést kötött az Unitool-Plastik Kft. valamennyi üzletrészének megvásárlásának tárgyában. Felek az üzletrészek vételárát hétszázötvenmillió forintban állapították meg.
Az adásvételi szerződés értelmében a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. a vételárat két részletben köteles megfizetni eladók részére, 2019. december 31-ig. Az adás-vételi szerződés rendelkezései értelmében az első vételár részlet megfizetését követően a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. kizárólagos tulajdonosává válik az Unitool-Plastik Kft.-nek.

Az Unitool-Plastik Kft. tulajdonát képezi a céltársaság székhelyéül szolgáló telephely és az ott található termelést végző géppark, fröccsöntő szerszámok, a termeléshez szükséges alapanyag-, és készárú készlet.

Az Unitool-Plastik a gyártást a saját tulajdonában álló közel 2 000 m2 -es telken található 1 100 m2 alapterületű üzemben végzi. Az ipari övezetben található ingatlan Diósd központjától 500 méterre helyezkedik el. A társaság termelőeszközeinek összértéke kerekítve 230 000 000 forintot tesz ki. A társaság készárú készletei konszignációs raktárakban találhatóak. Jelenlegi értékük 237 713 000 forintot képvisel. A meglévő kettő mellett egy harmadik műszak is bevezetésre kerül, így a jelenlegi kapacitás - és az ezzel járó bevétel - 1/3-ával növelhető, ami a vállalatirányítási rendszerrel karöltve további bevételeket képes realizálni.

Bevásárolt a SET Group
Az Unitool-Plastik tervezett számai. Forrás: SET GROUP
Jelen akvizíció teljes mértékben beleillik a SET GROUP által felállított és elvárt stratégia megvalósításának folyamatába, melyet értelmében SET GROUP a 2020-as év végéig olyan valós értékteremtő tevékenységgel bíró társaságokat vásárol meg, melyekkel a Cégcsoport eléri a 500 millió forintot meghaladó adózott eredményt az üzleti év végére.

A SET GROUP részvényei idén nagyon jól teljesítenek, már 150%-kal kerültek feljebb.

Bevásárolt a SET Group
A GDPR-nál is nagyobb kihívás vár a vállalkozásokra - Jön az ePrivacy
kórház állami egészségügy
brexit getty
Népszerű
Debrecen télen
70 milliós befektetést is kaphatnak magyar startupok

A programhoz partnerként csatlakozott a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség is.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Értékesítési vezető

Értékesítési vezető

Szerkesztő - újságíró

Szerkesztő - újságíró

Event Driven Equity Analyst

Event Driven Equity Analyst

Szakmai asszisztens

Szakmai asszisztens

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
cimlap_Davos0124