Üzlet

Mínuszban zártak az amerikai tőzsdék

Portfolio
A kereskedelmi háborús és a hongkongi helyzet miatti feszültség miatt folytatódott a múlt héten kezdődött esés az amerikai tőzsdéken, mindhárom vezető index 1% fölötti mínuszban zárta a kereskedést.

Csúnya mínuszban zárt Amerika

A kereskedelmi háborús feszültségek, a hongkongi tüntetések és a gazdaság növekedési kilátásainak romlása miatt komolyabb mínuszban zárták a kereskedést az amerikai tőzsdék, úgy tűnik, a hét elején még kitart a múlt héten kezdődött rossz hangulat. A mai kereskedésben a Dow Jones 1,51%-ot, az S&P 500 1,24%-ot, a Nasdaq 100 pedig 1,3%-ot esett.

Beindult az esés

Zárás előtt bő egy órával beindult az esés az amerikai tőzsdéken, a Dow Jones már több mint 400 pontos mínuszban van. Az esés oka vélhetően az, hogy a 10 éves állampapírhozamok 1,63%-ra estek, ami miatt a befektetők aggódni kezdtek a gazdaság általános állapota miatt. Jelenleg a Dow Jones 1,68%-os, az S&P 500 1,49%-os, a Nasdaq 100 pedig 1,74%-os mínuszban jár.


1% fölötti mínuszok Amerikában

Mélyülnek a mínuszok Amerikában, de még mindig nincs jelentős elmozdulás a nyitáshoz képest, a kereskedelmi háborús feszültségek miatt a Dow Jones 1,17%-os, az S&P 500 1,05%-os, a Nasdaq 100 pedig 1,01%-os mínuszban van bő két órával zárás előtt.


Nincs jelentős mozgás

Tőzsdezárás előtt bő három órával nincs jelentős elmozdulás a nyitás után kialakult mínuszokhoz képest, bár a veszteségek minimálisan enyhülni látszanak. Jelenleg a Dow Jones 1,03%-os, az S&P 500 0,8%-os, a Nasdaq 100 pedig 0,73%-os mínuszban áll. A Dow Jones komponensei közül egyedül az Apple és a Johnson and Johnson vannak pluszban, az összes többi részvény mínuszban áll.


Mínuszban állnak az amerikai tőzsdék

Komolyabb esést mutatnak a vezető amerikai részvények a kereskedelmi háborús feszültség és a hongkongi tüntetések hevülése miatt, az utóbbi miatt lezárták még a kvázi-autonóm régió repülőterét is. Az ázsiai pénzügyi központban zajló tüntetések elemzők szerint komoly fennakadásokat kezdenek okozni a régió gazdasági életében, melynek kihatása van a globális kereskedelmi hangulatra is.

A héten ezzel folytatódik a múlt héten indult esés az amerikai piacokon: csúcspontjához képest már több mint 5%-os mínuszban van a Dow Jones Index, míg a mai kereskedésben

  • 1,14%-os mínuszt mutat a Dow,
  • 1%-os mínuszt mutat az S&P 500,
  • míg a Nasdaq 1,12%-os esést produkált.


Mínuszban állnak az amerikai tőzsdék
budapest lánchíd_getty
20191130_141657
esport
Május 6-án indul az új Takarékbank
kindzsongundonaldtrump
chips
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
20191130_141657
Olvasta már? Egy BMW, ami pont elég