Üzlet

Lezárult a FuturAqua tőkeemelése

Portfolio
Lezárult a FuturAqua 2019. július 16-i igazgatósági ülésén elhatározott tőkeemelése - tette közzé a társaság. A zártkörű tőkeemelésben résztvevő személyek a szükséges összeget megfizették, így több mint 195 millió forinthoz jutott a vállalat, amit a stratégiai terv végrehajtására fordítanak.
A FuturAqua a 2019. július 16-i igazgatósági ülésen elhatározott alaptőke-emeléssel kapcsolatosan közzétette, hogy a zárt körű tőkeemelésben való részvételre feljogosított személyek az általuk átvételre kerülő mindösszesen 2 509 400 darab törzsrészvény kibocsátási értékét az előírt határidőben befizették. Mindezek eredményeként a vállalat 195 632 824 forint pénzforráshoz jutott, amelyet a társaság a vállalati stratégiai tervének végrehajtására fordít.

A tőkeemelés során a Molnár Lajos és dr. Schalbert Lőrinc felügyelőbizottsági és audit bizottsági tagok érdekeltségébe tartozó Oktker-Nodus Kiadó Kft. elsőbbségi jogával élve 100 ezer darab törzsrészvény, Erdős Richárd Zoltán felügyelőbizottsági és audit bizottsági tag elsőbbségi jogával élve 50 ezer darab törzsrészvény, míg Kis-Benedek Róbert Ferenc igazgatósági tag kötelezettségvállaló nyilatkozatára tekintettel 132 820 darab törzsrészvény tulajdonjogát szerezte meg.

A kibocsátásra kerülő, 2 509 400 millió darab új törzsrészvény az alaptőke-emelés cégbírósági bejegyzésétől számított kilencven napon belül bevezetésre kerül a Budapesti Értéktőzsdére.
berlin
grönland
franciatüntetés
bika wall street index tőzsde
Frankfurti tőzsde
tsystems
donaldtrump
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
bika wall street index tőzsde