Üzlet

Nem tudták eldönteni az amerikai tőzsdék, hogy merre induljanak

Portfolio
A szerdai nagy esés után nem igazán találták csütörtökön az irányt az amerikai részvénypiacok, az irányadó indexek vegyes elmozdulásokkal zártak. Esett a bankszektor, gyengélkedtek a technológiai papírok és zuhant az ipari konglomerátum, a GE árfolyama is.

Vegyes zárás

Vegyesen zártak az amerikai indexek csütörtökön, a technológia túlsúlyos Nasdaq 0,1 százalékos csökkenéssel fejezte be a kereskedést, a Dow 0,4, az S&P 500 pedig 0,3 százalékkal araszolt felfelé.

Nem tudják eldönteni az amerikai tőzsdék, hogy merre induljanak

Vegyesen állnak a zárás előtt nem sokkal az irányadó amerikai indexek, a Dow és az S&P 500 alig mozdult el a tegnapi záróértékéről, a Nasdaq pedig 0,4 százalékos csökkenést mutat.

Tegnap nagy esést szenvedtek el az amerikai indexek a recessziós félelmek erősödése közepette és ebből az esésből ma sem tudnak talpra állni. Vállalati sztorik is rontják ma a hangulatot, a GE árfolyama közel 12 százalékot zuhant azt követően, hogy egy, a cégre meglehetősen negatív fényt vető jelentés látott napvilágot.

Folytatja gyengélkedését a bankszektor is az amerikai tőzsdén, a Citigroup 0,6, a Bank of America árfolyama 0,5 százalékot esett. A technológia szektor sem teljesít túl jól, az Apple árfolyama 1 százalékkal esett, a Cisco Systems pedig a negyedéves gyorsjelentését követően zuhant közel 9 százalékot.

Emelkedik viszont a Wal-Mart a negyedéves jelentése után, közel 5 százalékos pluszban áll a részvény.Nem tudják eldönteni az amerikai tőzsdék, hogy merre induljanak

Ez durvább, mint az Enron-botrány - Állítja a GE-ről az, aki korábban leleplezte Madoffot

Súlyos pénzügyi problémákkal küzd a GE - állítja Harry Markopolos, akinek annak idején a Madoff-botrány kipattanásában is nagy szerepe volt. A GE árfolyama zuhan a mai kereskedésben, 13 százalékot estek a részvények. Tovább a cikkhez

Felfüggeszti egyik géptípusa fejlesztését a Boeing

A Boeing felfüggesztette új szélestörzsű repülőgépe, a 777X kisebb, 8-as változatának fejlesztését, a gép forgalomba állásának időpontja bizonytalan - tudta meg az Air Current szaklap. Tovább a cikkhez
berlin
grönland
franciatüntetés
bika wall street index tőzsde
Frankfurti tőzsde
tsystems
donaldtrump
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
bika wall street index tőzsde