Előfizetői tartalom

Nem kell tovább hó elejéig várni a fizetésre - magyar cég szállítja a megoldást

Portfolio
Miközben a pénzhasználat rohamos ütemben digitalizálódik és technológiailag már attól sem vagyunk távol, hogy 5 másodpercen belül teljesüljenek az utalások, a cégek és az állam bérezési politikája még mindig ragaszkodik az évszázados havi kifizetéshez, miközben a fogyasztói szokások alapjaiban megváltoztak. Egy magyar cég külföldi mintára kavicsot dobott az állóvízbe és piaci cégek bevonásával működtet egy olyan rendszert, amiben a dolgozó akár minden nap elkérheti a fizetése egy meghatározott részét.

Egy platform lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak bármikor, egyetlen kattintással hozzáférhessenek a már ledolgozott bérükhöz, akár már aznap. Nincs szükség fedezetre, de még csak kamatot sem kell fizetni a hó eleji utalást megelőző kifizetésre.A célunk, hogy lerövidítsük az időt a pénz megkeresése és annak elköltése között- mondta a Portfolio-nak Radák Bence a megoldást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés