Már csak pár hetet kell várni az új iPhone-okra
Üzlet

Már csak pár hetet kell várni az új iPhone-okra

Portfolio
Három új iPhone-t dobhat piacra az Apple szeptemberben és még idén új iPad, Apple Watch és laptop érkezik - írja a Reuters. Az időzítés nem meglepő, évek óta ősszel mutatja be új telefonjait az Apple a forgalmas karácsonyi vásárlási szezonra időzítve.
Három új telefont dobhat piacra idén szeptemberben az Apple, mint 2017 óta minden évben. A tavalyi XS, XS Max és XR modelleket a Pro-verziók követik ősszel, amelyek legnagyobb újítása az lesz, hogy új kamerarendszert kapnak. Be lesz építve egy harmadik érzékelő, amivel széleslátószögű képeket és videókat lehet majd készíteni. Három képet készít majd egyszerre a telefon, amit mesterséges intelligencia fűz össze és javít ki. Javul majd a gyenge fényviszonyoknál készített képek minősége és már-már professzionális videószerkesztőt kapnak a telefonok.

A vezeték nélküli töltés új szintre lép, nem csak a telefont lehet majd vezeték nélkül tölteni, de az új AirPod fülhallgatókat is úgy, hogy az iPhone Pro hátoldalán hagyja őket a felhasználó (hasonlóan ahhoz, ami a Samsung bevezetett idén a Galaxy telefonokhoz). Kívülről az új iPhone-ok nagyon hasonlóak lesznek a tavalyi modellekhez, annyi a változás, hogy a matt színek is megjelenhetnek a hátlapon és az ütéseknek ellenállóbb lesz a készülék. Az arcfelismerés több szenzort használ majd, amivel szélesebb területet lát be és így könnyebben fel lehet oldani a telefont.

Mind a három készülék megkapja az új A13-as chipet, de egyik sem lesz még 5G-képes és OLED-kijelzőkkel lesznek felszerelve.

Idén piacra dobott egy új középkategóriás iPad Air készüléket és egy iPad mini táblagépet az Apple, ezeknél jöhet frissítés az iskolakezdés után. Hasonló fejlesztéseket kaphatnak az iPad Pro-készülékek, mint az iPhone-ok, jobb kamera és gyorsabb processzor kerülhet bele.

Az Apple Watch nagy újítása volt tavaly, hogy nagyobb kijelzőt kapott és egy új dizájnt, ehhez képest csak kisebb ráncfelvarrás jön idén, főként szoftveresen. Az AirPodokból tervez egy, a jelenlegi 159 dolláros modellnél egy drágább változatot az Apple, ami többek között vízálló lesz és fejlettebb lesz a zajszűrése, de csak jövőre dobhatja piacra őket az Apple. Készül egy, a jelenlegi 300 dollárosnál olcsóbb HomePod otthoni személyi asszisztens is, mert ez a változat nem fogy túl jól. Új laptopok is jönnek, az új MacBook Pro kijelzője nagyobb lesz a megszokottnál, 16 colos lesz átlósan.

Már csak pár hetet kell várni az új iPhone-okra
Mystery_Hotel_Budapest - 8
IMG_20190910_155319
A River Estates irodaháza többek között a DIGI kábeles mûsorszolgáltató székhelye a XIII. kerület, Váci út 35-ben.
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Digitalizációs szakértő

Digitalizációs szakértő

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
posterminal bankkartya card