Előfizetői tartalom

Nagyot esett a Mol és a Richter is

Portfolio
Az ünnepet követő rövid kereskedési héten nagyot esett a Mol és a Richter is, míg a Mol a nagy esés után kiemelt szintek közelébe érkezett meg, a Richter a hét utolsó napján felpattant és a folytatás mindkét részvény esetében legalább ennyire izgalmasnak ígérkezik. Az OTP technikai képe esetében pedig lehet még tér a bankpapír rövid távú emelkedése előtt. A hazai blue chipek technikai képe alapján megnéztük, hogy mire érdemes majd figyelni az előttünk álló hét folyamán.

OTPAz idei februári mélypont és az áprilisi csúcs összekötésével adódó 50 százalékos Fibonacci szintről emelkedéssel próbálkozott meg az OTP, felfelé a 15 516 forintnál található 38,2 százalékos Fibonacci szint áttörésével nyílhat meg az út az 12 800 forintos szint felé, amelynek közelében az elmúlt hónapok során többször is elakadtak az OTP emelkedési kísérletei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés