Előfizetői tartalom

A kínai piacon jelenne meg és terjeszkedne az OTT-One

Portfolio
Az OTT-One bejelentette, hogy a társaság tegnap szerződést írt alá, amely alapján a chengdui APEC E-commerce Business Alliance Smart Industry Committee és az OTT-One megkezdi a közös munkát annak érdekében, hogy a társaság termékei a kínai piacon is értékesítésre kerüljenek, illetve a cég ehhez megfelelő partneri hálózatot alakíthasson ki.

Az OTT-One tegnap bejelentette, hogy kedden szerződést írt alá a chengdui (Kína) APEC E-commerce Business Alliance Smart Industry Committee-vel. A szerződéskötésre a 2019. augusztus 25-27. között, a kínai Chengdu városában - húsz országból háromszáz cég részvételével - megtartott "9th Chengdu Digital Economy Collaboration Forum & 5G CEE Industrial Forum" konferencia és szakmai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés