Üzlet

Blockchainre állt át az amerikai légierő

Portfolio
Partnerségre lépett az Egyesült Államok légiereje (USAF) a Constellationnel, egy blockchainalapú rendszerek fejlesztésével foglalkozó céggel. Az együttműködés célja a USAF big data kezelési rendszereinek automatizálása és az adatvédelem fejlesztése - írja a Coindesk.
A blockchain és a big data elemzés gyakorlati alkalmazásáról a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián is szó lesz. Regisztráljon Ön is!A Constellation egy Multi-Domain Command and Control névre keresztelt projektben vesz részt, amely különféle adatsilók összekötését tűzte ki céljául. Az adatsilók lényegében egymástól függetlenül tárolt adathalmazok, a big data elemzés segítségével ezekből értékes összefüggésekre bukkanhatunk, melyekre nem biztos, hogy rájönnénk a silók külön-külön való elemzésével.

"Jelenleg az adatok életciklusa nagyon hibásan működik, mivel az adatokat silókban tárolják, miközben az adatok létrehozása, kezelése és higiéniája még mindig félig manuálisan folyik. A USAF a big data-kezdeményezéseik nagy részét biztonságosan automatizálni szeretné" - mondta a Constellation egyik vezetője, Mathias Goldman a Coindesknek.

Miközben a partnerség még csak most vált nyilvánossá, valójában a két szervezet már hat hónapja dolgozik együtt. Hadititkok esetén gyakran előfordul ilyen időbeli eltérés a projektek kezdete és a hivatalos bejelentés közt.

A blockchain és a big data elemzés gyakorlati alkalmazásáról a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián is szó lesz. Regisztráljon Ön is!
shutterstock_1077065507
donaldtrumpgolf
Boris Johnson Brexit igeret beszed1500
Brexit Boris Johnson ketto level Donald Tusk
GettyImages-1135670779
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
GettyImages-1126212271