Előfizetői tartalom

Hatalmasat emelkedett csütörtökön a Richter

Portfolio
Az irányadó európai részvényindexek lejjebb kerültek ma reggel, majd a kontinens börzéi a csütörtöki piacnyitás utáni mínuszokat ledolgozva emelkedéssel próbálkoztak meg, az emelkedés a a nap második felében is folytatódott, miután a beérkező kínai kommentár enyhíteni tudta az USA és Kína kereskedelmi konfliktusával kapcsolatos aggodalmakat. A magyar tőzsde emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést, a hazai blue chipek közül 3,8 százalékos emelkedésével a Richter teljesített a legjobban.

2019. augusztus 29. 17:15 Megosztás Hatalmasat emelkedett csütörtökön a Richter Nagy emelkedéssel zárta a hét negyedik napját a magyar tőzsde, a BUX 558 pontos plusz mellett 1,4 százalékkal került feljebb, míg a blue chipek kivétel nélkül erősödéssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés