Előfizetői tartalom

Hamarosan eldőlhet az OTP sorsa

Portfolio
Az elmúlt héten az OTP árfolyama fontos szint alá került és a részvény technikai képe alapján hamarosan eldőlhet, hogy merre haladhat tovább a bankpapír, a Mol is kiemelt szintek közelében jár, míg a Richter esetében a nagy kérdés, hogy az elmúlt hét második felének felpattanása után folytatódhat-e a részvény emelkedése. A hazai blue chipek technikai képe alapján megnéztük, hogy mire érdemes majd fókuszálni az előttünk álló néhány nap folyamán.

OTPAz OTP az elmúlt hónapok során többször is sikertelenül próbált felfelé kitörni a 12 800 forint környékén található ellenállási zónából, mindemellett az árfolyam egyre magasabb mélypontok mellett egyre alacsonyabb csúcsokat hagyott a grafikonon. Az így formálódó beszűkülésből az OTP kedden lefelé tört ki, majd a hét második felében az árfolyam a korábbi emelkedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés