Előfizetői tartalom

Itt a bizonyíték arra, hogy az emberiség bármire képes - Ez a Porsche leszakítja a fejed!

Nagy Viktor
Kétségtelen, hogy nem csak globálisan, de nálunk is ingerküszöb fölé került a környezetvédelem, egyre többen aggódnak teknősök, halak, madarak, esőerdők vagy általában a Föld sorsa miatt. Hogy kapcsolódik mindez a Porsche SUV kupéjához, amit a héten teszteltünk? Nem, nem ezzel az autóval mentjük meg a bolygót. De a Cayenne Coupé jó példa arra, hogy ha nagyon akarjuk, bármire képesek vagyunk. Ha egy kéttonnás behemótból sportautót lehet csinálni, akkor az adjunk tiszta ivóvizet mindenkinek, a foltozzuk be az ózonlyukat vagy az erdősítsük be a Földet projekt sem lehetetlen küldetés. Kár, hogy ezeknél nem jön ki annyira a matek, mint egy luxus sportautónál.

A tesztSzlovéniába hívott minket a Porsche, hogy teszteljük a cég legújabb SUV-ját, a Cayenne kissé csapotthátú változatát, a Cayenne Coupét. Egy korábbi túrán már megnéztük, hogy mit tud a sima Cayenne, akkor Krétán országúton, autópályán és terepen is teszteltük a Porsche nagy terepjáróját,egyszerűen döbbenetes volt, hogy mire képes a több mint 2 tonnás dög,most...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái