Előfizetői tartalom

Döbbenetes képek, több ezer Mercedes porosodik egy német repülőtéren - De miért?

Portfolio
A Daimler AG arra kényszerült, hogy több ezer átadásra váró Mercedes GLE modelljét egy korábbi katonai repülőtéren tárolja Németország északi részén. A ritka, de az autóiparban egyáltalán nem egyedülálló esetre azért került sor, mert a német prémiumautó-gyártó egyik beszállítójánál termelési problémák adódtak, így késtek a szállítással.

Az érintett Mercedes GLE modell a világon jelenleg legnépszerűbb SUV szegmensben versenyez. Ez a szegmens a vállalat szempontjából is kiemelten fontos, hiszen összértékesítésének legnagyobb hányadát adja. A járműveket, amelyek alapára 56 ezer dollár (durván 16,9 millió forint), az Egyesült Államokban gyártották az európai vásárlóknak - írja az Automotve News Europe beszámolójában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés